Voordelen

Life Elixir Fulvinezuur Sport producten worden probleemloos door het lichaam verdragen. Het bevordert de opname van voedingsstoffen, en helpt zware metalen en ander ongewenste deeltjes en verbindingen af te voeren. Fulvinezuren staan ​​erom bekend mineralen aan zich te binden en deze door actief transport af te geven aan verschillende weefsels in het lichaam.

Waarom Life Elixir Fulvinezuur Sport?

Life Elixir Fulvinezuur Sport producten bevatten de hoogste percentages Fulvinezuur volgens de gestandaardiseerde Lamar AOAC Vol.97 testmethode, namelijk maar liefst 6,0% (let op: niet te verwarren met andere testmethodes, deze zijn niet vergelijkbaar).

Life Elixir Fulvinezuur Sport producten zijn niet verdund met water, waardoor u deze zeer nauwkeurig kunt doseren.

Life Elixir Fulvinezuur Sport producten zijn 4 x meer geconcentreerd dan de meeste andere producten op de markt. Daardoor is het gebruik van onze producten voordeliger. Ook kunnen we daardoor minder verpakkingsmaterialen en brandstof verbruiken, wat weer ten goede komt aan het mileu!

Life Elixir importeert en distribueert best gecertificeerde, meest zuivere en geconcentreerde fulvinezuur sport producten ter wereld!