Kwaliteit 

De normen voor gezondheidssupplementen in de VS zijn net zo streng als in Europa. De producent van Life Elixir Fulvinezuur Sport producten is geverifieerd door de internationaal erkende UL GMP certificering (Underwriters Laboratories, een veiligheidscertificeringsbedrijf, opgericht in 1894 met kantoren wereldwijd). De producent verkoopt sinds 1997 aan de nutraceutische industrie. Er is nooit een terugroepactie geweest.

De kwaliteit, integriteit en potentie van de Life Elixir Fulvinezuur Sport producten wordt ondersteund door laboratoriumtests van derden sinds 1997. Van elke batch worden monsters genomen om de kwaliteit te monitoren en te waarborgen. Bij het winnen van Life Elixir Fulvinezuur Sport producten wordt gezuiverd water gebruikt en geen oplosmiddelen.

Vegan, Gluten en allergie informatie

Life Elixir Fulvinezuur Sport producten zijn 100% natuurlijk, vegan en bevatten geen gluten, zijn vrij van allergenen en zijn niet genetisch gemanipuleerd.

Life Elixir importeert en distribueert best gecertificeerde, meest zuivere en geconcentreerde fulvinezuur sport producten ter wereld.