Fulvinezuur… Het Meest Complexe Molecuul uit de Natuur

Fulvinezuur kan uit veel verschillende bronnen komen, zelfs uit je eigen tuincompost. Zelfs daar zitten kleine moleculen fulvinezuur in met de grotere humuszuur moleculen. De microbiële afbraak van plantaardig materiaal creëert deze kleine moleculen.

Fulvinezuur wordt sinds de jaren 1900 in producten verwerkt en verkocht vanwege zijn bijzondere eigenschappen. Fulvinezuur moleculen zijn ionisch (of je zou kunnen zeggen elektrisch) geladen. Deze kleine ‘lading’ trekt sporenmineralen in de grond aan die door de planten worden opgezogen. De planten zijn bestand tegen droogte en ziekte, ze groeien tot hun volledige potentieel en reproduceren beter wanneer organische zuren en sporenelementen in de bodem aanwezig zijn. Daardoor worden mensen die de planten eten, voorzien van voedsel dat rijk is aan voedingsstoffen.

Vegan, Gluten en allergie informatie

Life Elixir Fulvinezuur Sport producten zijn 100% natuurlijk, vegan, bevatten geen gluten, zijn vrij van allergenen en zijn niet genetisch gemanipuleerd.

Life Elixir importeert en distribueert de best gecertificeerde, meest zuivere en geconcentreerde fulvinezuur sport producten ter wereld.