WAT IS FULVINE SPORT?

WAT IS LIFE ELIXIR FULVINE SPORT?

Life Elixir Fulvine Sport is een zeer rijk voedingssupplement. Het bevat naast het zeldzame prehistorische fulvinezuur, ook 76 verschillende mineralen, 18 aminozuren, 17 organische zuren, 5 vitamines en elektrolyten.

BESTE FULVINEZUUR
Fulvinezuur heb je in verschillende kwaliteiten. Life Elixir Fulvine Sport behoort tot de beste, met de hoogste percentages fulvinezuur. Dit is getest door onafhankelijke partijen. Ons fulvinezuur is GMP gecertificeerd, dat wil zeggen gecertificeerd aan de hand van de hoogste standaarden, de Good Manufacturing Practice.

AMINOZUREN
Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten en de basis voor gezond weefsel, spieren en het immuunsysteem.

Fulvine Sport bevat 18 essentiële aminozuren, een geweldige boost voor je klim naar een gezonder en fitter lichaam.

ALKALINE
Basic hoeft niet saai te zijn! Life Elixir Fulvine Sport is minder zuur dan gewoon drinkwater met een pH van 8 topklasse in de wereld van water. De zuurgraad in het actieve lichaam kan een omgeving creëren die een uitdaging vormt voor gezondheid en prestaties, terwijl een meer uitgebalanceerd systeem juist kan helpen bij een goed metabolisme, betere spijsvertering en hydratatie.

MINERALEN
Machtig kleine mineralen en sporenelementen zijn vitale elementen die een gezond lichaam in kleine hoeveelheden nodig heeft, meestal minder dan 100 mg per dag. Fulvine Sport bevat meer dan 77 organisch complexe sporenelementen en mineralen, waaronder goud en zilver. We zijn bijzonder trots op onze rijke Fulvine mineralen, die Fulvine Sport zijn unieke kleur geven. Wanneer toegevoegd aan water, helpt Fulvine Sport andere mineralen en metalen op te lossen waardoor ze van vorm veranderen, mobiel worden en biochemisch reactiever (bio-absorbeerbaar.) Dat is een serieuze bling bling voor je lichaam!

ELECTROLYTEN
Je weet dat het speciaal is wanneer er vonken vanaf vliegen! Elektrolyten zijn doelgerichte voedingsstoffen, waardoor cellen elektriciteit kunnen opwekken. Je verliest belangrijke elektrolyten zoals natrium en kalium als je zweet of huilt … of huilt tijdens het zweten (we oordelen niet!) Fulvine Sport helpt elektrolyten te vervangen, waardoor je gehydrateerd en verfrist blijft in de sportschool, op het strand of tijdens welke inspanning dan ook.

ANTIOXIDANTEN
Schadeveroorzakende vrije radicalen zijn helemaal niet fijn. Deze kleine jongens kunnen grote schade aanrichten aan je lichaam. Krachtige, natuurlijke antioxidanten zoals die in Fulvine Sport kunnen cellen helpen beschermen in een serieus spel van één op één, ter ondersteuning van de gezondheid van huid, ogen en het immuunsysteem. Bang in het donker? Vrije radicalen zouden dat moeten zijn!

TROTS… EEN NUL
Fulvine Sport bevat geen calorieën, geen koolhydraten, geen suikers, geen cafeïne en bevat geen kleurstoffen, smaakstoffen of additieven. We zijn glutenvrij, niet genetisch gemanipuleerd, gecertificeerd halal/koosjer en 100% biologisch. Fulvine Sport is 100% low-key hydraterende sport goedheid.

ZUIVERHEID
Wanneer je rommel in je lichaam stopt, voel je het! Fulvine Sport is vrij van rommel! Met zorgvuldig geproduceerde, premium ingrediënten, dus een heldere keuze voor je favoriete sport.

Wij zijn ervan overtuigd, dat je het zelf zult ervaren als je het probeert!

Copyright 2020. Fulvicsport.com Alle rechten voorbehouden