Veel Gestelde Vragen

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat antioxidanten het lichaam helpen te beschermen tegen vrije radicalen, die kunnen leiden tot snellere veroudering, hart en vaat ziekten, artritis, spier vermoeidheid en spier blessures.

Tijdens het sporten waarbij het lichaam zuurstof gebruikt om energie op te wekken produceert het lichaam onbedoeld schadelijke oxidanten en vrije radicalen bij intensieve inspanning zoals bij wielrennen, hardlopen, zwemmen maar ook wandelen. Hierdoor raakt de balans tussen de hoeveelheid zuurstof en de hoeveelheid vrije radicalen in het lichaam zoek. Bij regelmatig sporten kan dit onomkeerbare schade veroorzaken aan het lichaam.

Antioxidanten helpen ons biologisch systeem te beschermen tegen deze schadelijke effecten en reacties en zijn nodig omdat het lichaam zelf (zonder deze antioxidanten) niet in staat is deze balans te herstellen.

Life Elixir Fulvinezuur Sport beschikt over deze broodnodige antioxidanten om de balans te herstellen en oxidanten op te ruimen waardoor het lichaam in balans blijft en hierdoor bijdraagt aan een betere en verantwoorde prestatie.

Het is verrassend hoeveel werk Life Elixir fulvinezuur Sport in het lichaam doet en het is veilig voor iedereen*.

Life Elixir Fulvinezuur Sport wordt probleemloos door het lichaam verdragen. Het bevordert de opname van voedingsstoffen, en helpt zware metalen en ander ongewenste deeltjes en verbindingen af te voeren. Fulvinezuren staan ​​erom bekend mineralen aan zich te binden en deze door actief transport af te geven aan verschillende weefsels in het lichaam.

* Zwangere vrouwen en chronisch zieken dienen hun arts te raadplegen alvorens fulvinezuur in te nemen.
* Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl en een gevarieerde en evenwichtige voeding.

Life Elixir Fulvinezuur Sport is een zeer rijke sportvoedingssupplement en een heel interessante stof, het is tot op heden niet gelukt om het na te maken door mensen. Life Elixir Fulvinezuur Sport producten zijn dus niet in een fabriek gemaakt, in tegenstelling tot veel voedingssupplementen, maar is 100% natuurlijk.

Het enige verschil tussen Life Elixir Fulvinezuur Sport en Life Elixir Fulvinezuur Sport Lemon is, dat Life Elixir Fulvinezuur Sport Lemon verijkt is met 100% natuurlijke citroenaroma.

Volwassen dosering: ‘s morgens 10 druppels en voor slapen gaan 10 druppels. In te nemen met een glas (chloorvrij) water of vruchtensap.

 

Dosering voor kinderen tot 16 jaar: twee maal daags 1 druppel per 10 kg. lichaamsgewicht in te nemen met een glaasje (chloorvrij) water of vruchtensap.

 

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Life Elixir Fulvinezuur Sport producten zijn vegan, bevatten geen gluten, zijn vrij van allergenen en zijn niet genetisch gemanipuleerd.

Zwangere vrouwen en chronisch zieken dienen hun arts te raadplegen alvorens fulvinezuur in te nemen.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde en een gevarieerde en evenwichtige voeding.

Life Elixir Fulvinezuur Sport producten bevatten de hoogste percentages fulvinezuur volgens de gestandaardiseerde Lamar AOAC Vol.97 testmethode, namelijk maar liefst 4,5% (let op: niet te verwarren met andere testmethodes, deze zijn niet vergelijkbaar).

Life Elixir Fulvinezuur Sport producten zijn niet verdund met water, waardoor u deze zeer nauwkeurig kunt doseren.

Life Elixir Fulvinezuur Sport producten zijn 4 x meer geconcentreerd dan de meeste andere producten op de markt. Daardoor is het gebruik van onze producten voordeliger. Ook kunnen we daardoor minder verpakkingsmaterialen en brandstof verbruiken, wat weer ten goede komt aan het mileu!

Life Elixir Fulvinezuur Sport producten zijn sinds 2016 verzekerd tegen aansprakelijkheid bij Nationale Nederlanden.

Bij bestellingen boven € 99 (zonder kortingscoupon) binnen Europa bereken wij geen verzendkosten.