LIFE ELIXIR FULVINE SPORT

LIFE ELIXIR FULVINE SPORT

Goede voeding is essentieel voor een energiek leven. Vooral als sporter investeer je veel in je gezondheid, zoals tijd, goede voeding en supplementen. Het is jammer dat, ook al doen we zo goed ons best, we niet alles binnen krijgen wat ons lichaam nodig heeft uit heden daags voedsel.

Generaties geleden groeiden groenten en fruit in een rijkere grond dan nu. Industriële landbouwmethoden met synthetische meststoffen, mono gewassen en chemicaliën produceren voedingsmiddelen met een lagere voedingswaarde.

Met zoveel beschikbare supplementen tegenwoordig, is het lastig om het juiste supplement te kiezen wat het best bij jouw gezondheid en lichaam past. Fulvine Sport helpt je lichaam zo veel mogelijk voedingsstoffen op te nemen als maar mogelijk is. Fulvine Sport verhoogt de opnamen van 30% naar 99%.

Fulvic Sport, een fulvine extract van micronutriënten, is afkomstig van een prehistorische bodemafzetting die rijk is aan oude moleculen van zee- en zoetwaterplanten. De complexiteit en diversiteit van deze micro nutriënten leveren ontbrekende voedingsstoffen die ons lichaam op veel manieren helpen:

Copyright 2020. Fulvicsport.com Alle rechten voorbehouden